Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΕΤΡΟΛΑ και ΑΚΤΩΡ περιφρονούν την νομιμότητα!

Για 5η φορά στο Αυτόφωρο οι υπεύθυνοι
για παράνομες εργασίες στον Λόφο της Βλύχας


Από τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα Τρίτη, η εταιρία ΑΚΤΩΡ, ενεργώντας για λογαριασμό της ΠΕΤΡΟΛΑ, παραβίασε για μία ακόμη φορά την διακοπή των παράνομων εργασιών στον Λόφο της Βλύχας.
Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ οι εργασίες διεκόπησαν στις 11 το πρωΐ και οι υπεύθυνοι προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα. Για τους υπευθύνους κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.
Το Αστυνομικό Τμήμα συνέλαβε τον Υπεύθυνο της εταιρίας ΑΚΤΩΡ για τον οποίο κίνησε αυτεπάγγελτα τη διαδικασία του αυτόφωρου. Μήνυση κατά των υπευθύνων υπεβλήθη και από το Δασονομείο Ελευσίνας.
Είναι η 5η φορά που στελέχη είτε της ΠΕΤΡΟΛΑ είτε του ΑΚΤΟΡΑ οδηγούνται στο αυτόφωρο για παράνομες εργασίες που προκαλούν ανεπανόρθωτες περιβαλλοντικές βλάβες στον Λόφο της Βλύχας.
ΠΕΤΡΟΛΑ και ΑΚΤΩΡ περιφρονούν με τον πλέον προκλητικό τρόπο την νομιμότητα και γελοιοποιούν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους.
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα για την περιφρούρηση του χώρου. Η αυτοδιοίκηση της περιοχής περί άλλα τυρβάζει…

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: